Mapping the Experience te zien bij Buitenplaats Doornburgh

Mapping the Experience te zien bij Buitenplaats Doornburgh

Onze tentoonstelling ‘Mapping the Experience’ is komend weekend nog een laatste keer te zien in Buitenplaats Doornburgh, een centrum voor kunst en wetenschap. En voor ons een droomlocatie om dit project af te sluiten.

Van 31 januari tot en met zondag 2 februari zijn de co-creaties, de VR-installatie In My Absence en de researchfilm te zien in de kapel van dit voormalig klooster. Hoofdpersonen uit de film, Caro Jacobs en May Bieri zijn er voor rondleidingen. Ga meteen ook even langs bij de andere expositie: Endless Life.

Op vrijdagavond komen we nog een laatste keer bijeen met onze close partners voor een rituele afsluiting op deze bijzondere plek. Foto’s volgen…

Kijk voor info over bereikbaarheid op de website van Buitenplaats Doornburgh.
De expo is vrij toegankelijk en open van 11:00 – 17:00 uur.