Collective Ambition - Speciaal programma op NFF

Collective Ambition - Speciaal programma op NFF

Kom allemaal op 1 oktober naar het programma Collective Ambition in de Stadschouwburg Utrecht, Douwe Egberts Zaal. Een speciaal programma tijdens de NFF Conferentiedag over IYANTWAY

Samen met het Nederlands Film Festival organiseren Cerutti Film en Maartje Nevejan het programma Collective Ambition, over If You Are Not There, Where Are You? (IYANTWAY).

Diverse interessante sprekers zullen aanwezig zijn om het te hebben over de unieke samenwerkingen die het project realiseerde tussen kunstenaars en wetenschappers, ervaringsdeskundigen en film- en interactive professionals. We bespreken samen met hen hoe een gedeelde ambitie voor een onderwerp als absences kon leiden tot een project van zoveel facetten, en welke plek dit inneemt in zowel het maatschappelijke, culturele en artistieke veld. Ook kijken we naar de methodes en processen van het produceren, financieren en distribueren van een project met zoveel verschillende uitingen.

Programma
13:50 – 14:00 uur – Inloop
14:00 – 15:30 uur – Programma
15:30 – 15:45 uur – Pauze
15:45 – 17:15 uur – Filmvertoning Ik ben er even niet
17:30 uur – Conferentieborrel

TICKET INFO: Kaarten zijn €19,50 en zijn hier te koop. Kies voor het middagticket. Studenten kunnen na deze optie kiezen voor een studententarief van €13,-.

De VR installatie In My Absence is te zien tijdens de interactive expositie van het NFF, locatie: Impakt, Lange Nieuwstraat 4